Јагодићи, 8-12

„Јагодићи“ је телевизијска серија из 2012. године, наставак серије „Сва та равница“. Радња серије је смештена у тридесете године прошлог века у банатском селу. Главни ликови су отац и његови синови, који пролазе кроз турбулентне везе.

Убиство фотографа Бандике примораће поручника Васића да поново посети Мишку у затвору у Пожаревцу не би ли успео да се са њим нагоди и да му открије ко је убица. Међутим, посета је закаснела. Мишка је добио од убице све што је тражио и једино што је имао да каже је да ће се убиства наставити.

На Каштелу је у току забава под маскама на којој се окупио подмладак богатих фамилија из Баната. На Јованово изненађење Михаљ Шијачки је као своју пратиљу довео Аиду.

Улоге тумаче: Драган Николић, Дејан Луткић, Гордан Кичић, Иван Босиљчић, Радослав Миленковић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Славица Вучетић, Нина Јанковић, Наташа Нинковић, Горица Поповић, Милорад Мандић и други. Редитељ Мирослав Лекић.

На 3. Федису 2013. године награду за најбољи глумачки пар добили су Нина Јанковић за улогу Александре Богдановић и Гордан Кичић за улогу Бранка Јагодића. Славица Вучетић и Радослав Миленковић награђени су Повељом за запажену улогу, а Мирослав Лекић Златном антеном за режију.