Моја генерација Z, 9-12, спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", генерацији "Z", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години змаја по кинеској астрологији).

Разни инциденти догодили су се на Деаниној журци. Бојану посебно погађа што је Адријана пијана, пољубила Михајла, који је почео да јој се допада. Одлази кући и на свом блогу пише текст о прославама пунолетства у коме је поткачила цело своје друштво.
И јунаци из Црвене смене су на Деаниној прослави осамнаестог рођендана. Центар дешавања за ученике из обе смене је "Змајево гнездо" у коме је прослава. Срђан има план како да поправи своју и Бојанову позицију у друштву. Да би постали кул момци морају да смувају кул девојке а то су вечерас Деана, слављеница, и њена најбоља другарица Ивана.

Екипа из Плаве смене, која је сазнала да је Бојана ауторка блога Средњошколка и даље не жели да јој опрости и прими назад у друштво. Чак ни Коска не жели да јој опрости. Осећајући се усамљено, Бојана прихвата Борков позив да изађу у провод. Потресена због свега, Бојана се напија на Деаниној журци. Када прочитају њен нови пост у коме је писала о сопственом пијанству, екипа одлучи да јој опрости.

Последица журке код јунака Црвене смене... Бојан и Срђан нису криви за судар али имају недовољно година да би возили касно ноћу. То користи старији возач који их уцењује.
Борко помаже Бојану да поправе ауто. Ивана се суочава са чињеницом да је преварила Марка пољубивши се са Стефаном и то дели са Деаном. Дарков отац разговара са познатим скаутом. Мина је сама код куће, и припрема вечеру. Милан стиже код ње...

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Режија Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.