Сумњива лица, 35. и 36. спојене друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Од када је тестамент отворен, ситуација у дому Цвијовића се веома променила! Благоје, Маја, Анђа и Жика постали су робови Леоноре која је, сазнавши да је све наследила, постала друга особа и почела да терорише целу кућу. Највише испашта Благоје који је њен лични слуга.

Маја захтева помоћ од Милорада, очекујући да ће се он, због катастрофалне ситуације, одлучити на повратак. Али, Милорад је сада други човек и не мари много ни за тестамент ни за наследство, нити за било шта материјално.
Благоје убеђује Животу да се врати из мртвих, а Анђа све више притиска Мају да неким ултиматумом убеди Милорада да престане да се крије. Маја ипак има други план и жели да до Милорада допре преко Веље. Леонора жели чврсте доказе о погибији свих Цвијовића, али није много заплашена чињеницом да Милорад има наследника. Спремна је на све, не би ли се докопала имовине.

Улоге: Јасна Ђуричић, Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Бојан Жировић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Павле Вучковић
Сценариста: Слободан Обрадовић