Моја генерација Z, 19. и 20. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Каћа се веома чудно понаша и Адријана и Бојана не могу да прокљуве о чему ради. Њих три одлазе на аудицију за школску представу „Ромео и Јулија". И мушки део екипе је заокупљен ваншколским активностима. Михајло и Коска спремају наступ на Free Style вечери а Васа снима свој изазов генерације. Између Бојане и Михајла почињу да се развијају симпатије. После случајног сазнања да су Милан и Мина заједно, Деана схвата да је изгубила најбољег друга.

Ивана је коначно преломила да жели да буде са Стефаном, али изненадно Марково јављање руши идилу. Ивана жели да буде са Стефаном али мисли да треба да буду у тајној вези због скорог раскида са Марком.

Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.