Montevideo, vidimo se

Sedma epizoda: Posle pobede nad Brazilom, menadžer Hočkinsa nudi igračima ugovor za mesto u timu sastavljenom od najboljih igrača Mundijala koji će po završetku prvenstva krenuti na svetsku turneju.

Planira da u Americi formira jaku fudbalsku ligu. Od Ivice Beka traži da mu dovede igrače koje je izabrao. Na spisku nema Moše. Tirke odlazi na ručak kod Doloris. Na njegovo iznenađenje, njen brat Kiko je već isplanirao kako će izgledati njegov budući život sa Doloris. Na pomolu je i nova romansa, ovoga puta između pevačice Blanke i golmana Milovana Jakšića. Za to vreme Moša otkriva da je lik monaha, za koga je verovao da je glasnik smrti, ustvari vesnik ozdravljenja i nade...

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Petar Strugar, Arman Asante, Viktor Savić, Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Andrija Kuzmanović, Nenad Heraković, Uroš Jovčić, Milan Nikitović, Rade Ćosić, Bojan Krivokapić, Dženifer Martin, i drugi.

Specijalni gosti: Slavko Štimac, Vlastimir - Đuza Stojiljković, Dragan Nikolić, Konča Hidalgo
Kompozitor: Manjifiko, pesme izvodi Luz Kasal
Scenario: Dragan Bjelogrlić, Ranko Božić, Dimitrije Vojnov
Direktor fotografije: Goran Volarević
Režija: Dragan Bjelogrlić

broj komentara 0 pošalji komentar