Oko magazin: Fudbalska nacionalna klasa u gradu Fijata

Kako se u glavnom gradu italijanske pokrajine Pijemont pokušala ujediniti srpska fudbalska reprezentacija

Nešto više od dva meseca ostalo je do Svetskog prvenstva u Rusiji a prvu pripremnu i prvu utakmicu novog selektora Krstajića Srbija je imala protiv Maroka. U Torinu zajedno sa našom najboljom selekcijom bio je i Aleksandar Stojanović i on nam otkriva kako se u glavnom gradu italijanske pokrajine Pijemont pokušala ujediniti i srpska fudbalska reprezentacija. Kako izgleda jedan dan fudbalskog reprezentativca Srbije: od pakovanja za put do ulaska u svlačionicu pred utakmicu?

U američkoj košarkaškoj NBA ligi u toku je broba za plej of a Denver i dalje ima šansu za plasman među osam najboljih na Zapadu pre svega zbog sjajnih igara našeg centra Nikole Jokića. U poslednjih 10 utakmica Jokić ima fascinantan prosek od 25 poena, 10 skokova i pet asistencija. Kako je od derana iz Sombora Jokić izrastao u jednu od zvezda najjače košarkaške lige na svetu?

Urednik emisije: Gorislav Papić

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko magazin Oko magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]