RTS ordinacija

Ovonedeljna RTS ordinacija biće podsećanje na iskrene priče poznatih i važne savete i informacije koje su lekari i medicinski stručnjaci davali u prethodnim emisijama.

U prvom bloku RTS ordinacije ponovo ćete čuti važne savete i iskrene priče poznatih u vezi sa štitastom žlezdom, dijabetesom, alkoholizmom, nervoznim crevima i insulinskom rezistencijom.

Istine i zablude će biti podsećanje na važne informacije o ekcemu, uticaju klimatskih prilika na zdravlje, nesvesticama kojima se teško pronalazi uzrok itd.

U Ordinaciji će ponovo biti reči o teškim metalima i mineralima i njihovom uticaju na zdravlje, trajnoj šminki, korišćenju automatskog defibrilatora, reflekso terapiji itd.

U bloku Hrana kao lek biće zanimljivo ponovo čuti šta je korisno za takozvani detoks organizma, koja hrana utiče na raspoloženje i kako se pravilno konzumiraju jaja.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]