Kuhinja moga kraja

U četvrtoj epizodi četvrte sezone emisije "Kuhinja moga kraja" upoznaćemo još jednu frizerku, Danijelu Minić. Selo Bovan na obali istoimenog jezera dom je ove simpatične domaćice čiji je suprug Branko zaposlen u rudniku "Soko".

Imaju dvoje dece, sina koji ide u školu i kćerku, babicu po vokaciji, koja bi seoski rado zamenila životom u gradu. Danijela je aktivna članica Udruženja žena Bovan, gde uglavnom provodi svoje slobodno vreme. Sa Minićima u nevelikom, ali šarmantnom domaćinstvu, živi i Danijelina majka, od koje je domaćica i naučila da kuva. Specijalitet Danijeline kuhinje je bovanski paprikaš.

Svaka emisija ima u fokusu jednu od žena, njeno domaćinstvo, način njenog života, proizvode koji se na njenoj farmi gaje... U takmičarskom delu programa, za svako od tri jela koje priprema (predjelo, glavno jelo, desert), domaćicu ocenjuju njene gošće. Na kraju serijala, domaćica koja je osvojila najviše poena biva proglašena pobednicom serijala i dobija novčanu nagradu od 100 000 din. Učesnice ovog programa su kako žene koje ceo život žive na selu, tako i one koje su rešile da gradski život zamene za selo, a takvih je svakog dana sve više.

Sve recepte iz emisije možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/kuhinjamogakraja/?fref=ts

broj komentara 0 pošalji komentar