60 najlepših narodnih pesama

Đurđevdan je... a sa nama Olivera Katarina, Dragan Ristić (grupa "Kal"), Toma Jovanović ("Toma Panters") a uz orkestar iznenađenja nakratko su u gostima kod Bojane i Milana bili i članovi grupe "Balkanika" uoči Pesme Evrovizije, gde će predstavljati Srbiju pesmom "Nova deca" (nastupiće u drugom polufinalu, 10. maja, pod rednim brojem tri)

A u domaćinstvu najvernijeg gledaoca emisije, Cojleta Manojlovića odvijaće se - kviz "Cojletova slagalica"! Glavne nagrade su dve jagnjeće glave (jer nema dovoljno pečenja) a takmičari su Cojletova sestričina Beba i voditelji emisije "60 najlepših pesama". Đurđevdanski obračun!

Još mesec dana je ostalo do kraja serijala "60 najlepših narodnih pesama", zato ne propustite priliku da glasanjem doprinesete sačinjavanju konačne liste 60 najlepših narodnih pesama.

Načini glasanja:

-Na sajtu www.60narodnih.rs možete glasati i videti kompletan spisak od 500 pesama.

- Označavanjem pesama koje vam se sviđaju, takozvanim "lajkovanjem" na kanalu emisije na Jutjubu,

- pismima sa deset naziva pesama, na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom „Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama",

- telefonom - uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama" koju vodi i uređuje Nenad Kamidžorac subotom od 14 do 15 časova, na Prvom programu Radio Beograda.

Pratite sve u vezi sa projektom RTS- a "60 najlepših narodnih pesama" i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram "60 najlepših narodnih pesama" #60narodnih i pišite na imejl adresu: 60narodnih@rts.rs.

Voditelji emisije: Bojana Marković i Milan Popović
Urednici emisije: Dušan Šukletović i Milan Popović
Muzički urednici: Jovana Dukić i Dušan Šukletović
Scenario: po ideji Milana Popovića

Reditelji: Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Milica Soldatović Mikić i Miodrag Kolarić

Podsećamo: Osim televizijske emisije, subotom je od 14.00 na Prvom programu Radio Beograda istoimena radijska emisija "60 najlepših narodnih pesama" (urednik i voditelj Nenad Kamidžorac).

broj komentara 0 pošalji komentar