SAT: Duel vozača i Agencije za bezbednost

Ekipa emisije SAT ove nedelje pozvala je gledaoce da se uživo, bez ograničenja, obrate sa svim svojim problemima i pitanjima najvišem rukovodstvu Agencije za bezbednost saobraćaja.

Videćete kako je izgledao taj duel u studiju i kako se 11 vozača, običnih ljudi, bori za svoja prava. Između ostalog, saznaćete i šta se zaista smatra prepravkom vozila, ko propisuje sve one ateste koje morate da uradite na vozilu, šta je sa jedinstvenom bazom podataka i koliko ona pomaže vozačima, ali i kako se Agencija finansira i gde troši novac.

Takođe, u emisiji vas čeka detaljna reportaža sa svih gradilišta na autoputu od Obrenovca do Čačka pa ćete videti kako napreduju radovi i saznati kada će sve biti pušteno u saobraćaj.

U rubrici Predstavljamo vozili su novu Mercedesovu "G-klasu".
Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

broj komentara 4 pošalji komentar
(nedelja, 20. maj 2018, 10:30) - Jelena [neregistrovani]

sat patrola

Zeljno iscekujemo SAT PATROLE! Samo da znate :-)

(subota, 19. maj 2018, 15:54) - Milovan [neregistrovani]

Periodicna registracija

Stigao dopis od MUP-a.

25. maja da se javim u svojstvu stranke "radi dobijanja obavestenja u predmetu registracije vozila VA 03..."

(petak, 18. maj 2018, 12:53) - anonymous [neregistrovani]

šta se doplaćuje?

Šta su tačno tražili da se doplati? koliko?

(sreda, 16. maj 2018, 09:15) - Milovan [neregistrovani]

Periodicna registracija

Mogli bi da opet pozovete gospodju i agencije koja se pohvalila da je "njihovom" zaslugom omogucena periodicna registracija Motocikala.
Da objasni zasto svi koji su uspeli da se u medjuvemenu registruju dobijaju poziv od MUP-a, i agencija gde su se registrovali da doplate razliku do 12 meseci jer ce im ako ne doplate biti ponistene registracije! Hvala, pozdrav SAT ekipi!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]