60 najlepših narodnih pesama

U ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije: pun studio uniformisanih lica, a svaki pojedinac zna da svira bar po dva instrumenta- sviraće nam reprezentativni orkestar Garde!

Dok vojnici budu izvodili muzičku numeru "Cojle Manojle", verni gledalac RTS-a Cojle Manojlović (čiji lik tumači glumac Srđan Ivanović), će za to vreme pokušavati da ubedi njegovu sestričinu Bebu iz Beograda (lik tumači glumica Anđelka Simović) kako je njihova familija direktna loza - Nikole Tesle.

U studiju RTS-a biće Mirko Rondović i Ismet Krcić, dve legende crnogorskog melosa. Na iznenađenje svih, baš u emisiji "60 najlepših narodnih pesama" desiće se veliki povratak (come back) Radoslava Rodića Rokija ("Ranila me jedna žena", "Volim da te volim" i drugi hitovi).

U ovoj emisiji Cojle Manojlović će svetu objasniti i kako je nastao audio "surround sistem" i kako je ustvari njegov deda, uz pomoć Cojletovih tetaka iz sela Zabrega kod Paraćina, patentirao ovaj svetski izum. Videćete kako Cojle montira tetke i dobija savršen zvuk.

Ne propustite priliku da glasate i tako doprinesete sačinjavanju liste od 60 najleših narodnih pesama svih vremena!

Od ove sedmice, omogućili smo vam još jedan, besplatan i vrlo pristupačan način glasanja: popunjavanjem besplatnih kupona - širom naše zemlje, u bilo kom od 1307 objekata Pošte Srbije!

Pre no što se odlučite za glasanje (na bilo koji od ponuđenih načina), kompletan spisak od 500 pesama možete pogledati: na sajtu RTS-a, na sajtu www.60narodnih.rs, na zvaničnom Jutjub kanalu projekta a lista svih 500 pesama u štampanim izdanju je dostupna u formi Kataloga - širom Srbije (u 1307 poslovnica Pošta Srbije).

Načini glasanja:
- Besplatnim kuponima: iz svih krajeva naše zemlje - u bilo kom od 1307 objekata "Pošta Srbije"
- Na posebnom internet portalu projekta: www.60narodnih.rs
- Jutjub: označavanjem pesama koje vam se sviđaju (tzv. "lajkovanjem") na zvaničnom kanalu emisije/projekta "60 najlepših narodnih pesama"
- Pismima: sa deset naziva pesama, na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, "Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama",
- Telefonom: pozivom/ uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama", subotom od 14 do 15 časova, na Prvom programu Radio Beograda

Pratite sve u vezi sa projektom RTS-a "60 najlepših narodnih pesama" i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram "60 najlepših narodnih pesama" #60narodnih i pišite na imejl adresu: 60narodnih@rts.rs.

Voditelji emisije: Bojana Marković i Milan Popović
Urednici emisije: Dušan Šukletović i Milan Popović
Muzički urednici: Jovana Dukić i Dušan Šukletović
Scenario: po ideji Milana Popovića
Reditelji: Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Milica Soldatović Mikić i Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar