60 uzbudljivih godina - zabavna vremena

U emisiji 60 uzbudljivih godina - Zabavna vremena podsetićemo se najznačjnijih emisija, momenata i ljudi koji su kreirali legendarne zabavne sadržaje koje ste voleli.

Na putovanje kroz 60 uzbudljivih godina zabave na televiziji povešće vas Jovan Memdović uz pomoć šest koleginica, Milice Gacin, Jelene Svetličić, Marije Popović, Marije Veljković, Aleksandre Toković i Kristine Radenković. Na "Zabavna vremena" podsetiće vas mnogi zanimljivi gosti, brojni inserti iz velike arhive RTS-a, popularne muzičke numere koje će Narodni orkestar RTS-a na čelu sa Vladom Panovićem, izvoditi uživo, a pevaće vam Miroslav Ilić, Neda Ukraden i Tijana Bogićević.

Kultne emisije zabavnog programa

Milica Gacin i Jovan Memedović ugostiće Ninu Mudrinić, nekadašnju voditeljku TV Beograd, reditelja Stanka Crnobrnju, Miroslava Ilića, Nedu Ukraden i Jovana Pavličeka, nekadašnjeg urednika Zabavnog programa i voditelja TV Beograd. Oni će evocirati uspomene koje ih vežu za televiziju. Setiće se i kako su pravili čuvene emisije kao "Obraz uz obraz", "Nedeljno popodne", "Igre bez granica", "Formula 1" i druge.

Glamur scene i kostima na televiziji

Jelena Svetličić podsetiće vas kako su izgledali kostimi pre mnogo godina i kako se kreirala scena, a u tome će joj pomoći Suzana Gligorijević, kostimograf RTS-a, Živorad Žak Kukić, čuveni scenograf TV Beograd i Lokica Stefanović. TV lica RTS-a nosiće kostime pravljene za razne televizijske projekte pre nekoliko decenija. Kroz tu malu modnu reviju modela iz fundusa RTS-a vodiće vas Jovan Memedović.

Novogodišnji programi

Marija Popović i Jovan Memedović podsetiće vas na to kako su se Nove godine dočekivale uz TV ekrane. U tome će im pomoći pevač Miroslav Ilić, Suzana Mančić, nekadašnja voditeljka TV Beograd, Jovan Pavliček, nekadašnji urednik Zabavnog programa i voditelj TV Beograd i Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa RTS-a.

Kvizovi

Kroz priču o kvizovima na televiziji provešće vas Marija Veljković i Jovan Memedović. Videćete kako su kvizovi izgledali pre pedeset godina, kada su postali deo zabave, a njihov gost Predrag Marković govoriće o tome kako izgleda kreirati kviz, ali i kako izlgeda učestvovati i pobediti u tada omiljenoj "Kviskoteci".

Treći kanal

Aleksandra Toković podsetiće vas na kultne emisije Trećeg kanala koji će ostati zapamćen po "3K duru", "3K skrivenoj kameri", emisji "Ko će koga" i mnogim drugim. Kako su kreirali emisije koje ste voleli otkriće Duška Vučinić, Igor Miklja i Voja Nedeljković, a pevačica Tijana Bogićević setiće se kako je bilo takmičiti se u "3K duru".

Nove emisije zabavnog programa

Sa Kristinom Radenković podsetićete se svih emisija koje ste voleli poslednjih 20 godina.

Reditelj emisije je Igor Basorović.
Urednik emisije je Marija Popović.
Muzički urednici emisije su Dušan Šukletović i Jovana Dukić.

broj komentara 0 pošalji komentar