Jutarnji program

O tome kako će izgledati avioni u budućnosti, da li ćemo se iz jednog dela grada u drugi voziti u kapsulama ili u dronovima i kada će sve ono što smo videli samo u naučno fantastičnim filmovima postati realnost samo su neka od pitanja za našeg gosta Časlava Mitrovića, šefa katedre za Vazduhoplovstvo na Mašinskom fakultetu.

Ovo je period godine kada cveta ambrozija, a mnogi su na to alergični. O ambroziji i sve većem broju ljudi sa alergijama na sunce, razgovaramo sa dr Žikicom Jovičicem, alergologom iz Instituta za alergologiju Kliničkog centra Srbije.

Ozbiljnu reformu socijalne zaštite i centara za socijalni rad najavili smo još prošle godine. Predstavljeni su rezultati prvog koraka, kako kažu u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja, obimna studija o tome kako da se unaprede centri za socijalni rad kao ključne institucije socijalne zaštite. Gost programa biće Miloš Janković, vršilac dužnosti pomoćnika ministra .

-Ovog vikenda očekuje se još jedan veliki talas turista koji će iz zapadnoevropskih zemalja stići u Srbiju. Proveravamo ima li gužve na putevima i granicama.

-Bili smo u Gospođincima na plantaži gde uspevaju lubenice bez semena a za doručak predlažemo burek od ribe....

- U muzičkom delu emisije družimo se sa članovima grupe "Sanya D Rio"....

Voditelj emisije: Dalibor Žarić

Urednica emisije: Dr Vanja Ratković Živanović

broj komentara 0 pošalji komentar