Beogradska hronika

Stanari u Ulici cara Dušana u Zemunu noćas nisu spavali. Tone zemlje obrušile su se na nekoliko kuća. Zašto i šta dalje istraživali smo na licu mesta. Reporteri i u Novogradskoj, gde je zbog klizišta oštećeno nekoliko kuća. Ima li rešenja tri nedelje kasnije?

Šta u novoj školskoj godini očekuje đake i da li smo spremni za digitalne udžbenike? Gost "Beogradske hronike" je Zlatko Grušanović, direktor Zavoda za unapređenje obrazovanja i vaspitanja. Da li će po novim, strožim, propisima, tehnički pregled moći da prođu i službena vozila, negde poprilično stara i dotrajala? Danas počinje teniski turnir u Sinsinatiju. O atmosferi - u direktnom uključenju našeg dopisnika Aleksandra Žigića. Kada nam trebaju, kao u inat, nema ih blizu. U kakvom su stanju javni toaeleti? Beograd je sve zanimljivija lokacija za snimanje filmova i serija. Prepoznaćemo ga u čak 5 filmova i 2 serije, koje se trenutno snimaju. Ove godine proslavljamo 60. rođendan. Kako će biti organizovana proslava u avgustu? Gošća "Beogradske hronike" je Olivera Kovačević, glavni i odgovorni urednik Zabavnog programa RTS-a.

Urednici emisije Dubravka Aleksić, Nataša Ristić i Rada Đurić

broj komentara 0 pošalji komentar
Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]