SAT: Koje auto-škole se ukidaju

Za nešto više od mesec i po dana počinju da važe novi, komplikovaniji propisi za auto-škole, a emisija SAT ekskluzivno saznaje da odlaganja više neće biti.

To znači da će one škole koje ne mogu da obezbede veće, skuplje i komplikovanije poligone, one koje na svim vozilima nemaju "abs" sistem protiv blokiranja točkova i svi oni koji ne mogu da obezbede opterećenje u kamionima na kojima rade obuku - morati da prestanu sa radom. Danas pokušavaju da razjasne ovu komplikovanu situaciju i sa predstavnicima policije i auto-škola dođu do odgovora šta će biti sa onima koji upravo pohađaju obuku.

Takođe, ekskluzivno pokazuju i prvi serijski mercedes na struju - model "EQC", a u rubrici Predstavljamo testirali su ladu "vestu kros".

Prvi put poklanjaju pažnju i cikloturistima. Gledaoci će videti prvu iz serije reportaža o zanimljivim biciklističkim rutama po Srbiji.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je nedeljom u 01.40 časova na Prvom programu

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]