Poljubi devojke

Američki igrani film snimljen 1997. godine u režiji Garija Fledera. Temelji se na istoimenom romanu Džejmsa Patersona, drugom iz serije o forenzičkom psihologu Alekasu Krosu. (Kiss the Girls, 1997)

Radnja prati Krosovo nastojanje da uhvati dvojicu serijskih ubica koji koordinirano deluju u različitim delovima Amerike.

Od lokalne policije i kolege Nika Ruskina saznaje da je njegova nećaka samo poslednja u nizu mladih žena koje su nestale. Jednu od njih pronalaze mrtvu i postaje jasno da je zločinac odgovoran za otmice, ujedno i ubica. Pored leša se nalazi i potpis Kazanova. Kros ubrzo dolazi do zaključka da je Kazanova "sakupljač" žena koje imaju jaku volju...

On želi da se one pod pretnjama i mučenjem, potčine njegovim zahtevima. Uskoro, Kazanova otima lokalnu doktorku Kejt Mejtirnan iz njenog doma i odvodi je u tamnicu gde se u podzemnim odajama nalaze i ostale otete devojke. Kada hrabra doktorka uspe da pobegne, ona se pridružuje Krosu i ostalim detektivima u potrazi za Kazanovom... Trag ih vodi do Los Anđelesa gde je slične zločine počinio neko ko se potpisuje kao Udvarač.

Da li se ova dvojica psihopata takmiče, ili svoje jezive planove sporvode zajedničkim snagama?

Uloge: Morgan Firman, Ešli Džad, Brajan Koks , Kari Elvis...
Režija: Gari Fleder

broj komentara 0 pošalji komentar