Prva bašta Srbije

"Prva bašta Srbije" je potpuno nov zabavno edukativni TV serijal koji će vas upoznati sa tajnama hortikulture. Od 14. oktobra, svake nedelje u 15.00, emisija će se emitovati na Prvom programu RTS-a.

Srbija je zemlja jedinstvenih prirodnih lepota, a cilj ove emisije je da delom te lepote - okružimo i sopstvene domove. Naučićete, uz obilje praktičnih saveta, kako da od zelenih površina ispred vaših kuća, napravite oazu u kojoj ćete uživati sa svojim najbližima.

U svakoj emisiji dve porodice se takmiče koja će, za samo tri dana, lepše urediti svoju baštu ili terasu. Predvođeni našim domaćinom i stručnjacima iz oblasti hortikulture, učesnici dobijaju šansu da kreativno i maštovito osmisle svoju baštu iz snova i aktivno učestvuju u njenom nastajanju. Serijal obiluje praktičnim savetima i malim tajnama majstora hortikulture.

Dvanaest pobedničkih porodica prvog serijala "Prve bašte Srbije" ide u veliko finale u kojem će biti odlučeno ko će poneti titulu najbolje bašte ali i baštovana Srbije u prvoj sezoni ovog serijala.

Očekuje vas zanimljiva, edukativna i zabavna emisija, radost za čitavu porodicu. Jedna od onih posle čijeg gladanje ćete se osećati opušteno ali i podsticajno.

Kroz serijal nas vodi, šarmantni i neposredni Dejan Dragićević, osoba sa bogatim iskustvom u baštovanstvu, po prvi put u ulozi voditelja. Njegova sopstvena bašta je višestruko nagrađivana. Dejan uživa u uređivanju bašti i deo tog osećaja će svakako preneti i na nas.

broj komentara 0 pošalji komentar