Jutarnji program

Mi se budimo na februarskih 15 stepeni, ali saosećamo sa onima koji su u dubokom minusu. Proveravamo i ovoga jutra kako se živi, a kako beži od mraza u Čikagu.

Još dobro pamtimo prošlonedeljni duboki sneg. Još bolje od ostalih, meštanka Resavice koju su pripadnici Vojske Srbije pronašli bez svesti i spasili joj život. Zabeležili smo njihov prvi susret posle tog spasavanja.

Rok za prijavu promene imovnog stanja funkcionera je istekao, pa se pitamo ima li zaboravnih. Iz Agencije za borbu protiv korupcije nam pojašnjavaju da li se tolerišu kašnjenja i naknadna opravdanja.

Jesenas smo pratili dramu Beograđanke Sare Vidak koja je posle incidenta u kotorskom sudu, uhapšena. Kako se danas, kao slobodna, seća dana u Spužu i kakvu je pouku izvukla iz prošlogodišnjeg letovanja, ovoga jutra priča nam Sara.

O poukama, ali iz Jasenovika, kao i koliko će trajati prekid železničkog saobraćaja na tom delu pruge, govori nam Milan Maksimović, izvršni direktor Infrastruktura Železnice.

Rokeri i zdrav život često ne idu zajedno. Nekada ni on nije bio izuzetak. Da li se nešto promenilo Alen Islamović nam otkriva "Bez izgovora".

Galija na Seni. Sa Nešom Galijom na pariskoj reci pijemo "Jutarnju kafu".

Razbuđujemo se uz harmonike, ali i mjuzikl "Cigani lete u nebo".

Čekamo vas u 6.00
Voditelj Nada Gogić, urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar