Bezdušni 2

Film je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni Filmski Festival u Moskvi 2012. U ovom drugom delu pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. (Dukhless 2, 2015)

Smatra da je najbolje mesto za početak novog života na suprotnom kraju sveta u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost.

Okolnosti ga nateraju da se vrati u domovinu i donese vrlo težak izbor.Tu se dešava oštar zaokret - broj likova i novih imena se povećava, a gledaoci dobijaju predstavu o veličini korupcije i intriga koje postoje u javnim koroporacijama, a Maks poslušno počinje da radi kao dvostruki agent (u stvari nema izbora).

Od tog momenta radnja filma se razvija poput sinusoide - usponi i padovi postaju karakteristične odlike filma sve do samog kraja. Jednu od glavnih uloga u filmu ostvario je i naš glumac Miloš Biković.

Uloge: Danila Kozlovski, Miloš Biković, Maša Andreeva, Aleksandra Bortič, Dominik Pinon, Sergej Burunov, Pavel Vorožcov, Vladimir Simonov, Kristina Babuškina...

Režija: Roman Prigunov

broj komentara 0 pošalji komentar