Jutarnji program

Broj domaćinstava koja koriste pelet za grejanje u Užicu, povećan je četri puta, a drvo sušeno bar šest meseci, dva puta.

Ove zime prekoračenja graničnih vrednosti zagađenja imali su i Kosjerić, Valjevo, Popovac, Smederevo, Beograd, Niš, Užice. Zagađenje vazduha u Srbiji je, kako u Zelenom savetu kažu, i bukvalno je gorući program. O tome, šta je suština projekata BioEn koja se realizuje uz podršku Nemačke organizacije GIZ, govore stručnjaci.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donelo je nova pravila za proizvodnju i promet jaja, koja podrazumevaju strože obeležavanje i klasifikaciju jaja, kao i nove uslove koji se tiču veličine, izgleda, pakovanja i načina držanja i ishrane koka nosilja. Šta podrazumevaju nova pravila i na šta bi trebalo da obratimo pažnju,bilo da jaja kupujemo na pijaci ili hipermarketu?

Šta strani turisti vole osim Beograda? Manastire i vojvođanska sela?

Koliko su kampanje, komunikacija doprinele na inostranim tržištima da Srbija postane poželjna turistička destinacija? Šta donosi Međunarodni Sajam turizma u Beogradu? Pitanja za direktorku TOS-a, Mariju Labović.

Predstavljamo dva kandidata za predstavnika Srbije na takmičenju za pesmu Evrovizije - Dženana Lončarevića i Nevenu Božović.

voditelji: Dušica Spasić, Sanja Dragićević
urednici: Zorana Živadinović, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar