Jutarnji program

Nismo je tražili, ali po svemu sudeći, danas nam stiže. Najpre kiša,  a onda i zahlađenje.

Ovog nedeljnog jutra zajedno se borimo protiv vreline, gužvi, nepravdi. Proveravamo kome možemo da prijavimo nesavesnog poslodavca, a ministra  Zorana Đorđevića pitamo koji su najčešći propusti zbog kojih se  novootvorenoj telefonskoj liniji žale trudnice i porodilje.

Da li su javne kritike i oštru raspravu u parlamentu shvatili kao  opomenu i zamerku na svoj rad pitamo izvršitelje. Kako se u Komori  izvršitelja pripremaju za tek usvojena pravila o njihovom radu?

Pronašli smo Čačane koji veruju da su banane isplativije od šljiva.  Posadili su ih, rodile su i šta će sada sa njima?

Upoznajemo  mlade Sremce - vešte fudbalere, a još veštije  humanitarce. Za sebe igraju, a za druge skupljaju novac. I to tako što  peru automobile i motore. Pravo iz mesta Grabovci kod Šapca u Jutarnji  program stižu nam oko pola 9.

Ove nedelje u "Zaletištu" prelazimo put od onoga što drugome ne  treba, do profita. Videćete ekipu koja u starim usisivačima i foteljama  vidi nove lustere, sofe i ukrase.

Ima li pogrešnog odgovora na drugo najvažnije pitanje na venčanju?
Koliko muškaraca u Srbiji je odlučilo da svoje, zameni ženinim  prezimenom i zašto?

Moba nas vodi u prošlost, a Generacija Z muzikom vraća u realnost.
S kakvom će se realnošču suočiti Beograđani kada sutra, po novim  saobraćajnim trasama, krenu na posao?

Pre novog radnog dana obići ćemo granične prelaze, vežbati sa poznatima  i proveriti kako se rashlađuju životinje. Da li im više smetaju vrućine  ili posetioci proveravamo u palićkom i jagodinskom zoološkom vrtu.

Budimo se u 6.00, družimo do 9.00

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar