Jutarnji program

U ovoj emisiji, neke od tema o kojima govorimo su:

Manje više, većina nas iz prošlog veka odrasli su na pekmezu od šljiva, i s njim smo obavezno mazali hleb, keks, palačinke.. Kako se pravi pekmez od šljiva?

Alergični ovih dana muku muče sa ambrozijom. Koncentracije polena ambrozije u Beogradu, ali i ostalim delovima Srbije, krajem avgusta i početkom septembra, bile su i deset puta veće od maksimalno dozvoljenih. Kada će spas?

Posle pola 8 otkrivamo vam šta je to rotablacija koronarnih arterija, koju, ne samo da uspešno izvode na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, već je ova ustanova postala i centar za edukaciju stranih kardiologa.

Srbija je nedavno dobila člana saveta Evropske federacije za stočarstvo. Šta to znači domaćim stočarima, i u kom pravcu se razvija Evropsko stočarstvo, posle jutarnjeg dnevnika.

Klasika je ovoga leta bila u modi u Srbiji. A, najzaslužniji za to su Simfonijski orkestar i hor RTS-a, pod upravom maestra Bojana Suđića, sa kojim posle pola 10 sumiramo rezultate ove sezone.

Vodimo vas u svet likovne umetnosti, a vreme i pažnju posvećujemo odlasku velikih članova Pariskog kluba.

Snaga, renome i uspesi našeg muškog vaterpola su odavno poznati celom svetu, a da li znate da je ženski vaterpolo u Srbiji u pravoj ekspanziji. O tome posle pola 11 sa selektorkom i juniorske i seniorske reprezentacije Srbije.

Na samom kraju emisije razgovaramo sa Milivojem Petrovićem, ili bolje rečeno Miškom Plavim, našim poznatim multiinstrumentalistom, i najavljujemo koncert na Kolarcu.

Uredni emisije je Aleksandar Tucaković, a voditelj Miša Stojiljković

broj komentara 0 pošalji komentar