Jutarnji program

Ljuba Marinković je Beograđanin koji voli svoj posao, svoj grad i ljude sa kojima je u kontaktu. On je vozač autobusa sa oznakom 35 i izabrali smo ga za ličnost ovog jutra.

Kada je obolela od karcinoma dojke, Dragana Bačanek se našla na životnoj prekretnici. Iz ove borbe izašla je kao pobednik. O tome nam  govori u Jutarnjem programu

Od danas su deo olimpijskog tima Srbije i članovi košarkaškog tima 3 na 3. O očekivanjima od Tokija, ali i prijemu u Kuću slavnih u Splitu, razgovaramo sa Božidarom Maljkovićem, predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije

Uoči beogradskog Sajma nameštaja, proveravamo zašto je naša prednost u proizvodnji pločastog nameštaja.

Govorimo i o tome kako su  Narodne kuhinje u Novom Brdu dobile pomoć od  francuske humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo".

Videćemo kako se peku poslednji kazani rakije ove jeseni. I šta se najviše promenilo u poslednjih 5 godina na Ibarskoj magistrali?

urednik:
Dušica Tasić

voditelj:
Sanja Dragićević Babić

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 31. okt 2019, 22:30) - Srpski jezik [neregistrovani]

Sacuvajmo Srpski jezik

Nekad je po tramvajima bilo zakaceno (nalepljeno) "Negujmo Srpski Jezik" ili tako vec nesto. Sad i toga vise nema. Hajde molim Vas probudite se i ponovo pocnite da negujete ispravan govor srpskog jezika. Dovedite u studio strucnjaka za srpski jezik koji ce da slusa novinare i goste i da ukazuje na greske u izgovoru. Nesto slicno je bilo na HRT-u. Svaki sat, otprilke, bi davao komentare na izgovorene razgovore. Samo moja ideja.... ionako ponekad ne znate cime da ispunite jutarnji program. Pa evo, ispunite ga gramatikom!