Psi laju vetar nosi

Epizosa 6: "Depozit i drpozit“

Policija je za petama Gladioli i ekipi ministra Karajovića. Inspektoru Pavloviću je jasno da se neki biznis dogovara, samo još ne uspeva da poveže o čemu se tačno radi. Zato angažuje udovicu Zagorku, koju će kao mamac ubaciti u korumpiranu ekipu. Zagorka, zadovoljna što je uspela da šarmira inspektora i u nadi da će preko njega uspeti da ispegla svoj policijski dosije, rado ulazi u igru.

Kamen temeljac ekskluzivnog stambenog kompleksa u naselju Stavrića samo što nije postavljen. Poslednje pripreme su u toku. Grozdana svim silama pokušava da podrije investiciju. Pokreće peticiju i sprema pobunu među komšijama. Stavra na sve načine pokušava da je smiri i uveri u suprotno.

Tomče se vraća iz Zavlake. Dovozi kući Stavrin auto, a u autu Jovanku, jednu od Jovinih snajki. Zaljubljen, predstavlja je svojim roditeljima. Hoće li Stavriće ova Tomčetova mladalačka ludorija skupo koštati?

Hranislav se oporavlja. Dan pred izlazak iz bolnice, objašnjava majci o maratonu za koji se pripremao. Grozdana jedva obuzdava suze kad sazna da joj sin odlazi na Kosovo da trči humanitarnu trku.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Nenad Heraković, Marko Živić, Marko Pavlović
Epizodne uloge: Ana Aleksander, Nedeljko Bajić, Mateja Popović, Ivan Vučković, Milan Kalinić, Đorđe Erčević, Tamara Šustić, Igor Pavlović

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 10. nov 2019, 01:10) - Goran [neregistrovani]

Anita

Kakva je glumica Anita Mancic!