Jutarnji program

Ovu sunčanu nedelju, od ranog jutra, bojimo u ljubičasto. Ta boja, i ovaj dan posvećeni su prevremeno rođenim bebama. Deo jutra posvetićemo i rudarima. Sećamo se najveće rudarske tragedije koja se na današnji dan, pre 30 godina, dogodila u Aleksincu.

Govorimo i o budućnosti, to jest onome što će ostati na srpskim putevima kada na snagu stupi zabrana uvoza automobila sa euro 3 motorom.

Proveravamo zašto su zavarivači najtraženije zanimanje i gde rade oni koji zarađuju i 3-4 lekarske plate mesečno.

Koliko je izazova i zadataka pred novi susret vlasti i opozicije u decembru saznajemo u Pregledu štampe.

Od početka školske godine prijavljene su stotine slučajeva vršnjačkog nasilja. Da li Forum beogradskih gimnazija ima predloge koji bi mogli da promene statistiku? Kako izazove u svom okruženju rešava nastavnica koja je proglašena za najbolju u bivšoj Jugoslaviji i mogu li padeži da se nauče preko aplikacije?  Iz Subotice nam dolazi Milanka Stankić.

Videćemo kako se knez Mihailo priprema za "doterivanje". Spomenik na Trgu Republike, posle mnogo godina, dobija novi sjaj.

Ko će danas trčati Beogradom, a šta treba da znaju oni koji bi samo da se voze? Pratimo izmene u saobraćaju zbog prvog Srbija maratona.

Videćete da inspiracija za biznis i zaradu može da bude sve. Pa čak i netolerancija na gluten. Zaletište donosi priču o tome koliki je put od alergije do profita.

Čekamo vas u 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar