Jutarnji program

Ako biste deo ove nedelje odvojili za avanturu, proživite onu iz koje je tek izašao Zrenjaninac Aleksandar Tereki. Našem reporteru prepričao je da li je susret s piratima "kao na filmu".

Da li se priprema za avanture ili izazove i kakvi su mu prvi utisci o Srbiji? O tome nam govori ambasador SAD-a u Beogradu Entoni Godfri. Može li strip da promeni gledanje na istinu? To pitamo autora novog i trenutno najčitanijeg istorijskog stripa u Francuskoj: "Dobro došli na Kosovo".

O postu i njegovim pravilima mislimo da znamo mnogo. Ipak, nutricionisti kažu da mnogo i grešimo. Kako ne opteretiti organizam pre promene režima ishrane?

Da li dan i slobodno vreme duže traju roditeljima koji decu ostavljaju u kompanijskim vrtićima? Nadležni kažu da će ih u narednim godinama biti znatno više. Proveravamo čime se vode firme kada odlučuju da li kancelarija treba da bude odmah pored obdaništa.

O motivima koji su ih spojili, organizovali i usmerili ka humanim ciljevima govore nam "Tate Novosađani".

Vodimo vas u noćnu smenu na smederevskoj Tvrđavi, u pirotsku Jatagan malu i upoznajemo sa alpinistima-časovničarima?

Proveravamo koliko je kondicije potrebno za gotovo 4 decenije dugu muzičku karijeru. Na trening nas vodi Marinko Rokvić.

Za dobro jutro, na kraju emisije, peva Ivan Milinković.

Čekamo vas u 6.00
Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar