Oko magazin: Krušik - odjeci i reagovanja

Da li je Aleksandar Obradović srpski Snouden ili kako kaže ministar odbrane špijun koji je pet godina iznosio podatke iz vojne fabrike?

Već nedeljama unazad izvoz oružja iz valjevskog Krušika tema je o kojoj se govori sa najviše strasti na političkoj sceni Srbije. I dok vlast tvrdi da u Krušiku nije kršen zakon, opozicija smatra da je ovo afera zbog koje bi trebalo da padne Vlada. Šta se sve dešavalo do sada i da li je Aleksandar Obradović srpski Snouden ili kako kaže ministar odbrane špijun koji je pet godina iznosio podatke iz vojne fabrike? I kako će sve ovo da se završi.

Punih 12 godina bio je gradonačelnik Njujorka. Danas ima 77 godina, jedan od najbogatijih ljudi na planeti i smatra da mu još samo nedostaje da bude predsednik Amerike. Majkl Blumberg mogao bi da bude izbor i odgovor Demokratske partije na Donalda Trampa a kolike su njegove šanse i da li je kasno za ulazak u predsedničku trku?

broj komentara 0 pošalji komentar
Oko Magazin Oko Magazin

Autor:
Gorislav Papić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]