Jutarnji program

Poslednjeg dana novembra rezimiramo šta smo do sada uradili i koliko nas posla čeka u sledećem mesecu. Čekamo sneg i proveravamo da li smo za njega spremni.

Od 1. decembra na snazi su nove, najstrože kazne za ubice dece i trudnica. Fondacija "Tijana Jurić" izmene je inicirala pre tri godine i za njih je spremna. Da li je sistem spreman za novi Krivični zakon pitamo Igora Jurića.

I dalje neprekidno pratimo vesti iz Albanije. Kome je potrebna pomoć i ko je u Srbiji spreman da je pošalje komšijama?

Ko odbrojava do završetka radova na auto-putu "Miloš Veliki"? Vozači se raduju ubrzanju, a Obrenovčani prohodnijim putevima u svom mestu. Proveravali smo ko, ni posle svetog Nikole,  neće morati da plaća putarinu.

Koliko još do penzije? Pitanje koje većina nas svakodnevno postavi. Odgovore i nama i državljanima Evropske unije dajemo ovog jutra.

Tražimo i odgovore na pitanje ko pakuje kofere za Nemačku i kome Nemačka od marta otvara vrata? Da li je zabluda da su baš svi radnici dobrodošli?

Posle "crnog petka" sabiramo koliko smo u minusu i šta ćemo sa robom koju smo greškom kupili.

Češće pobeđuje, ponekad i gubi. Uvek se ljuti. Jutros nas inspiriše temperament Željka Obradovića.

Život ne prestaje da mu postavlja prepreke, a on ne prestaje da ih savladava. Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je uspeo da se izvuče iz kuće u plamenu. Gost Jutarnjeg programa je Miloš Zarić, paraolimpijac.

Vodimo vas u Ulicu Emila Perške. Ako je pronađemo. Muzika Divne Ljubojević vodi nas u novi dan.

Čekamo vas od 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić

broj komentara 0 pošalji komentar