Na krilima "Plave ptice"

I ovoga puta, obilazićemo zemaljsku kuglu. Letećemo kroz skoro sve kontinente i otkrivati mnoga zanimljiva mesta i običaje. Zato nas gledajte u subotu, 8. februara, u 12:10, na Prvom programu RTS-a.

U kojoj se državi jede čapati, a u kojoj čudno voće eki? Gde su izmišljeni vajber i čeri paradajz? Čiji je moto hakuna matata? Odakle je Marija Kiri, a odakle Pablo Neruda i koja je država posebno poznata po parfemu od ruže?

Putujte sa nama od Bugarske, Poljske i Ukrajine, preko Gruzije, Izraela i Čilea, sve do Venecuele, Jamajke, Tanzanije i daleke Australije. Naše putovanje počinje u subotu, 8. februara, u 12:10, na Prvom programu Televizije Srbije. I ne zaboravite da sledeće subote počinje naša nova, šesnaesta sezone, u kojoj vas očekuju nove epizode!

Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić Ilke, animator Miloš Gojković, a glumci Borka Tomović i Osman Ahmed.

Let, let!

broj komentara 0 pošalji komentar
Plava ptica Plava ptica

Autor:
RTS

Plava ptica i dalje leti svake subote u 12:05 na Prvom programu Televizije Srbije! Svi drugarići dobro znaju da u plavoptičastom letu uvek mogu da uživaju u raznim avanturama, saznanjima i dobroj muzici. [ detaljnije ]