Jutarnji program

Sve obaveze, poslove i kupovinu trebalo bi da završite do 13. Zato, dobar je plan da ustanete na vreme. Recimo u 7.

Uz ovaj Jutarnji program saznaćete zašto će danas na ulicama biti sve raspoložive policijske snage. Kako će se kontrolisati poštovanje zabrane kretanja pitamo direktora Policije Vladimira Rebića.

Da bi naredni dani izolacije prošli što bezbrižnije, najstariji sugrađani u kupovinu su išli prethodne noći. Menjaju li se spiskovi za nabavku u odnosu na početak epidemije i da li ćemo kraj vanrednog stanja dočekati sa jednako popunjenim rafovima? To su pitanja za ministra trgovine Rasima Ljajića.

Nije vreme za slavlje, ali jeste za podsećanje na studentska prava. Zahtevi će, po svemu sudeći, sačekati bolja vremena. Kao i ispiti. Kako izgleda studentski život u doba korone?

Pred nama su najstrože mere od uvođenja vanrednog stanja. Zabrana kretanja važiće od 13 sati do ponedeljka ujutru. Kada će se u brojkama videti efekat takvih mera? Da li smo kovid 19 dobro upoznali, ili i dalje ume da nas iznenadi pojavnim oblicima. Gost Jutarnjeg programa je imunolog dr Srđa Janković.

"Kad sve ovo prođe" rečenica je koju poslednjih dana najčešće pominjemo. U "Predrasuđivanju" proveravamo kako ćemo nadoknaditi propušteno.

Kako se epidemiološka slika promenila u Čačku, ima li Slovenija odgovor na povećan broj zaraženih i dan sa najvećim brojem umrlih, i zna li Amerika kada su odbrambeni planovi u toj zemlji krenuli nizbrdo?

Proveravamo i kada će Arena biti spremna za prihvat pacijenata, ali i kada će do korisnika stići humanitarni paketi koje pripremaju mitrovački osuđenici.

Čekamo vas u 7.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.