Na večeri kod: Bojana Stamenov

Poslednja domaćica "Biber" tima, evrovizijska predstavnica Srbije (2015.) i jedna od najboljih pevačica domaće muzičke scene je Bojana Stamenov. U ovoj epizodi emisije "Na večeri kod..." videćete kako je uspela da "ozbiljno zabiberi" večeru suparnickom timu "So".

Talentovana, šarmantna i duhovita, Bojana se prisetila odrastanja u muzičkoj porodici, svojih prvih "nastupa" u Luna-parku njenih roditelja i muzičke škole u kojoj je, između ostalog, učila i renesansno pevanje...

Da je Bojana "rođena za scenu" potvrdiće i njena starija sestra Tijana a saznaćete i zašto su njih dve svojevremeno nazivali "Bluz princezama". Videćete bez kog "modnog detalja" Bojana nikuda ne ide, kako se snalazi na pijaci i zašto sve što kupuje ili servira - "mora da bude u neparnom broju".

Uverićete se da Bojana Stamenov čak i kuva uz pesmu, videti zašto je njeno glavno jelo izazvalo izuzetno oprečne komentare gostiju i umalo "preselo" jednom od njih.

Da li je to bila Suzana Mančić, Vlada Kovačević, Izvorinka Milošević, Bojana Ordinačev, Bojan Marović ili Marko Kon - saznaćemo zajedno u pretposlednjoj epizodi TV serijala "Na večeri kod..."

Uz mnogo pesme, zanimljivu "igru iznenađenja" na kraju i neočekivane "obrte", videćete kako je Bojana ugostila svoje rivale i da li je dostojno predstavila svoj tim.