Jutarnji program

Na neka smo se pravila navikli, a neka tek treba da objasnimo. Recimo, kako se od danas može u Crnu Goru, a po kojim pravilima će gosti iz regiona moći da nam dođu?

 

Da li je povoljnija epidemiološka situacija dovoljno povoljna da bi se nastavili postupci vantelesne oplodnje? Udruženje "Šansa za roditeljstvo" tražilo je da se obustava obustavi. Šta su im nadležni odgovorili?

Ima li odgovora i dogovora o budućoj Vladi? Novi Sad spremio je novi paket pomoći za gradske privrednike. Da li će Miloš Vučević efekte sabirati sa pozicije gradonačelnika ili člana nove Vlade, pitamo ga oko pola 8.

Proveravamo i koliko je sezonskih radnika registrovano u doba korone i kako epidemiju preživljavaju oni koji su mesecima bez ikakve zarade.

Upoznaćete Lanu Jovanović, devojčicu čija budućnost zavisi od naše spremnosti da pomognemo. Videćete i koji su argumenti presudili da Dr Jelena Kostić napusti radno mesto u nemačkoj bolnici i vrati se u Kosovsku Mitrovicu.

U redovnim vremenima iz turističkih mesta u Srbiji ponesete redovne suvenire. Da li su zbog vanrednih okolnosti i ugostitelji bili vanredno kreativni?

Kako zvuče i mogu li da vas razbude vrane? I to vrane. Rok grupa "Vrane vrane" stiže nam pred kraj emisije.

Čekamo vas u 6.00
Urednik i voditelj Nada Gogić