Čitaj mi!

Ja volim Srbiju

U ringu znanja i dobre muzike, u vašem omiljenom kvizu nadmetaće se "prava renesansna ekipa", kako je sve ovonedeljne takmičare okarakterisao jedan od kapitena.

Nova epizoda omiljenog porodičnog kviza "Ja volim Srbiju" otkriva zanimljive i neobične podatke o našoj zemlji. Takmičari su šest poznatih ličnosti, raspoređeni u dva tima - crveni i plavi.

Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica potrudiće se da tačno da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji - njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Voditeljka kviza "Ja volim Srbiju" je Dragana Kosjerina, a kapiteni plavog i crvenog tima su dr Nele Karajlić i Nenad Okanović.

Crveni tim ove nedelje čine: Milana Bjelogrlić (kik boks),Đorđe David (muzičar) i Danica Todorović (glumica)

Članovi plavog tima su: Nenad Pagonis (sportista - kik bokser), Tijana Kondić (glumica i pisac) i Nikola Zekić (pevač grupe "Legende")

Sedam igara i šest muzičkih rundi doneće i ove nedelje veoma uzbudljivu, duhovitu i do samog kraja - neizvesnu epizodu, punu preokreta.

Novo izdanje vašeg omiljenog kviza "Ja volim Srbiju" - pratite u nedelju 6. decembra od 20.55, na Prvom programu RTS- a.