Čitaj mi!

Gost Dejan Tomašević

Dan u kome je Dejan Tomašević bio gost u emisiji "TV lica kao sav normalan svet", sniman je na mestima koja njemu najviše znače, u njegovom domu u okruženju čitave porodice i u Hramu Svetog Save.

Na plato ispred Hrama došao je sa suprugom Jelenom i početak razgovora, sniman u vreme praznika, obeležile su njihove želje za ovu godinu, ali i sećanja na praznike u vreme dok su živeli u inostranstvu, na pravljenje doma na svakom novom mestu u koje su dolazili, na prijatelje koji su ih posećivali i na kumu koja je u vreme sankcija uspela da iz Beograda donese Dejanovu omijenu tortu, kao i na dane kada su se vratili u Srbiju. Gledaoci će imati priliku da kroz obilazak Hrama Svetog Save sa Dejanom i Jelenom čuju i kako je porodica pomogla da Jelena prevaziđe bolest, kako su joj svi bili velika podrška i kako su se priključili zdravoj ishrani podržavajući je da istraje.

Nastavak intervjua snimljen je u porodičnom domu u kome je tim Tomašević bio kompletan, a njihovo četvoro dece svedočilo je o omiljenim porodičnim pričama o tome kako su se njihovi roditelji upoznali i kako je Dejan odrastao na selu pomažući u svim poslovima, a sve uz mnogo smeha koji je obeležio ovu prazničnu emisiju.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]