Čitaj mi!

Gost homeopata dr Lazar Trifunović

Gost u novom izdanju emisije "TV lica kao sav normalan svet" je lekar i homeopata dr Lazar Trifunović.

U Novom Sadu u kome živi i radi dočekao je Tanju Peternek, a povod za ovaj razgovor je njegova knjiga "Ja ili ja, ko sam ja" u kojoj opisuje put po najudaljenijim delovima sveta u potrazi za srećom, ali i novim znanjima u lečenju. Dr Trifunović potiče iz ugledne lekarske porodice i podrazumevalo se da će to biti i njegov put. Ali, posle završenih studija medicine osećao se kako sam kaže, neispunjeno i budio se bez osmeha, pa je krenuo na put po svetu. Prva destinacija je bio Nepal i činilo mu se da je u nekom filmu posebno posle susrera sa Stivenom Sigalom koga je video sa grupom budističkih monaha, ali poseban utisak su na njega ostavila deca koja su jela pirinač sa ulice i uz to bila nasmejana.

Susret sa leproznim pacijentima opusuje kao jedno neverovatno iskustvo posle koga se godinama redovno vraćao tamo da pomogne, a učenje homeopatije na Vestminsteru u Londonu došlo je kao normalan sled posle puta po Indiji, Africi i Južnoj Americi, baš kao i to što se posle svega vratio u Novi Sad gde se bavi homeopatijom, ali ističe da je za njegov uspeh važno prethodno stečeno znanje iz medicine. Gledaoci će imati priliku da vide brojne fotografije sa putovanja i da čuju iskustva u potrazi za srećom i smislom od lekara neobične biografije o kome je prof. Vladeta Jerotić napisao da je svetski i kosmički putnik.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]