Čitaj mi!

Gost Nevena Vukes

Mladu glumicu publika je upoznala kao Nevenu Ristić u seriji "Cvat lipe nad Balkanom" a zatim je igrala i u serijama "Bićemo prvaci sveta" i "Vojna akademija".

Nevena se u međuvremenu preselila u Mariju Bistricu, danas se preziva Vukes i u braku je popularnim mladim muzičarem Markom Vukesom. U martu prošle godine njihova kuća je srušena u zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku, a mladi par od tada živi u kontejneru površine 12 kvadratnih metara. U vreme pandemije korone, u situaciji koja ih je zatekla, nisu izgubili veru da će biti bolje i njihove napore da od kontejnera naprave dom snimali su i objavili kao kratke epizode pod nazivom "Naš novi početak" u kojima su pokazivali kako sami prave verandu, od burića prave nameštaj, sade baštu.

Intervju sa mladim parom počeo je u Kragujevcu gde su bili u poseti Neveninoj mami, a nastavljen je na predstavi pozorišne trupe Vihor koji je oformila sa kolegama. Posle aplauza u Beogradu, Nevena se sa suprugom iste noći vratila u njihov privremeni smeštaj koji su toliko zavoleli da hoće, da kada im bude završena nova kuća, otkupe njihov kontejner.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]