Čitaj mi!

In memoriam Vlasta Velisavljević

U znak sećanja na glumačku legendu Vlastu Velisavljevića na programu je emisija snimljena pre godinu dana na izvođenju predstave "Nana" koju je uz još nekoliko naslova igrao u 94. godini.

Velikan glumišta ostaće upamćen po brojnim ulogama, ali i po njegovoj vedrini i veri u život. Uprkos brojnim pričama iz njegove biografije koje su bile teške, o svemu je govorio sa mnogo duha.

Najslikovitiji primer je njegov odgovor na pitanje kako se preživi četiri godine na Golom otoku, da su to samo leto-zima četiri puta i da i to prođe. Tako su prošli i logor Dahau i mnoge druge situacije koje nisu učinile da manje voli život.

Intervju o bogatoj i uzbudljivoj biografiji Vlaste Velisavljevića imao je dva dela, a danas će gledaoci imati priliku da razgovor vide u celini u trajanju od 70 minuta i to je samo deo slika iz života glumačke veličine.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]