Čitaj mi!

Gost Milena Zupančič

Ikona slovenačkog glumišta Milena Zupančič boravi u Beogradu gde je ovih dana očekuje premijera predstave "Cement".

Tanja Peternek je dočekala gošću ispred Beogradskog dramskog pozorišta gde se Milena prolazeći pored grafita sa likom Bate Živojinovića prisetila zajedničkog snimanja jedinog partizanskog filma u kome je igrala, a sa velikom setom je govorila o prijateljstvu sa Milenom Dravić i Nedom Arnerić koja je prva nazvala kada su proradile telefonske linije između Slovenije i Srbije 90-ih o kojima govori kao o godinama kada se osećala zatvorenom i uskraćenom za sva prijateljstva koja je negovala širom bivše Jugoslavije.

O svojim stavovima je uvek govorila otvoreno, baš kao i o životu, odrastanju bez oca u idiličnom selu u kome živi i danas, o braku sa Radkom Poličem i prijateljstvu posle razvoda, o velikoj ljubavi sa rediteljem Dušanom Jovanovićem, o tome kako je kao ambasadorka Unicefa proputovala Afriku i Aziju pokušavajući da pomogne.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]