Čitaj mi!

Studio

Lepa Brena i Ivan Tasovac

Lepa Brena je nakon godinu dana, ponovo ušla u studio i ulila novu energiju svojim velikim hitovima. A nakon pauze koja je trajala čak dve decenije - Ivan Tasovac je seo za klavir.

Već smo navikli da u emisiji Studio gostuju samo vrhunski izvođači i muzičari, pa će tako biti i u četvrtom izdanju, u subotu uveče 10. aprila na RTS 1 - muzički šou program "Studio" ugostiće Lepu Brenu i Ivana Tasovca.

Ona je najveća zvezda pop i pop-folk muzike na ovim prostorima, a on je čovek koji je uspeo u gotovo nemogućem: da približi klasičnu muziku i onima koji je nikada nisu slušali.

Nakon godinu dana, Lepa Brena ušla je u muzički studio i zajedno sa produkcijom Skymusic uradila nove aranžmane svojih najvećih hitova.

Ivan Tasovac, dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije, pojaviće se u emisiji "Studio" u novoj - "staroj" ulozi: za klavirom. Izvešće dve kompozicije klasične muzike, u neočekivanom, modernom muzičkom maniru.

Tasovac se školovao na konzervatorijumu Čajkovski u Moskvi, u dvanaestoj godini debitovao je kao pijanista sa orkestrima Beogradske i Zagrebačke filharmonije. Posle dvadesetogodišnje pauze, ponovo je seo za klavir i nastale su dve zanimljive i neobične kompozicije koje će odsvirati uživo u "Studiju".

Voditelji emisije "Studio" su Slavko Beleslin i Bojan Ivković.

Osim neočekivanog i atraktivnog muzičkog repertoara i spektakularnih scenskih nastupa gostiju emisije "Studio", u svakom izdanju osmišljeno je i poneko dodatno inenenađenje (i za gledaoce a neretko i za učesnike) - zato, ne propustite ovaj muzički spektakl ni ove u subote, od 21.00 sat na Prvom programu RTS-a!