Čitaj mi!

In memoriam Đorđe Marjanović

U znak sećanja na legendarnog Đorđa Marjanovića emitujemo "TV lica" snimljena u Beogradu na njegovom rođendanu i u rodnom Kučevu gde je organizovan koncert u njegovu čast.

Na oba događaja došli su njegovi verni obožavaoci Đokisti, a neki od njih su stigli i iz Rusije u kojoj je pevač izgradio veliku karijeru.

Svi oni svedočili su o tome zbog čega prate i vole Đorđa, prisetili su se kako im je zabranjivao da dođu na koncert dok ne poprave ocene, kako su uspevali da se organizuju i prate ga na turnejama, smejali su se opisujući prve grafite po Beogradu koje su ispisivali i pričali o tome kako je na fasadi njegove zgrade osvanuo natpis "Bogovi su na Olimpu, a jedan stanuje ovde".

Đorđe ih je slušao i smejao se potvrđujući njihove priče, a zahvalio na njemu svojstven način, pesmom koju je uprkos zdravstvenim problemima pevao kao nekad potvrđujući zašto je bio i ostaće legenda naše muzike.

Autor Tanja Peternek Aleksić

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]