Čitaj mi!

Košarkaš zakucao u Poteri

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Zašto je odziv mladih ljudi u Srbiji na vakcinaciju nizak? Ko se zarazio koronom iako je vakcinisan? Da li su studenti dovoljno informisani kada je reč o pandemiji. Gošća hronike je dr Mila Paunić, iz Studentske poliklinike.

Da li kovid ambulante smeju da odbiju pacijente zbog gužve? Gde ih upućuju ako ne stignu da pregledaju sve pacijente. Koja su vaša prava kao pacijenta i da li morate privatno na pregled ako vas odbiju?

Kako izgleda i na kojem principu radi novi aparat za merenje količine narkotika u krvi vozača? Saobraćajni policajac će demonstrirati rad aparata i podeliti sa nama iskustva sa terena.

Obišli smo i pešačke prelaze na kojima su ugrađeni pametni semafori. Koliko ih ima u Beogradu, da li znamo kako koji da aktiviramo? Šta najviše zbunjuje vozače, a šta pešake?

Stanovnici Senjaka se danima žale da udišu zagađen vazduh zbog spalionice plastike koja radi u njihovom naselju. Naši reporteri su ispitivali o kakvoj firmi je reč, kakvu plastiku spaljuje, koliko je štetan dim i da li ima filtere za pročišćavanje izduvnih gasova.

Košarkaš zakucao u Poteri - u gostima nam je i Dušan Macura, pobednik iz kviza Potera. Sa njim Ana Manojlović razgovara o košarci, kvizovima i planovima za budućnost.

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]