Čitaj mi!

Moja dedovina

Nije zlatiborska dedovina na prodaju!

Luka Crepuljarević ima 18 godina, živeo je u gradu, vratio se na dedovinu, a sada će sa ekipom RTS-ovog serijala pokušati da joj za 4 dana da novi život.

Luka se u ranom detinjstvu, posle očeve smrti sa majkom preselio u Kraljevo, kasnije živeo u centru Zlatibora. Kada mu je baka umrla da se ne bi "ognjište ugasilo" vratio se kao gradski srednjoškolac da sam živi u selu Semegnjevo na dedovini usamljenoj među prelepim pašnjacima i livadama.

Vremenom je učio kako se vodi domaćinstvo, kupovao ovce, jačao kao "seoski domaćin" i želja mu je bila da napravi dedovinu za seoski turizam i ženidbu.

Ljudi koji su pratili njegov razvoj prijavili su Luku za emisiju Moja dedovina, koja sa 6 prosečnih plata pomaže domaćinu. To je Luku nateralo da okupi prijatelje, rodbinu, komšije i na jednoj velikoj srpskoj mobi proba da promeni sve na svojoj dedovini i započen novi život.

Kako izgleda kada se domaćin i ekipa Moje dedovine pogrešno preračunaju i precene svoje mogućnosti pogledajte u novoj epizodi.

 

Moja dedovina Moja dedovina

Autor:
Milan Popović

Pred vama će od zapuštenih i uparloženih seoskih domaćinstava nastajati dedovine sa novim sjajem. Pred kamerama će "od babe nastajati devojka"- gledaćete kako se za 4 dana sa samo 6 prosečnih plata (koje domaćinu donosi ekipa serijala) obnavljaju dedovine širom Srbije. [ detaljnije ]