Čitaj mi!

Nove mere kriznog štaba?

U Beogradskoj hronici danas pogledajte,

Srednjoškolac u Kruševcu preminuo od posledica kovida 19. Da li će krizni štab uvesti nove prtivpandemijske mere pitamo dr Branislava Tiodorovića. Razgovaramo o tome zašto se postojeće mere ne sprovode dovoljno i koliko smo zakasnili u promociji imunizacije.

Naši reporteri će vam pokazati uspomene pored kojih prolazite svakodnevno na beogradskim ulicama, a koje podsećaju na oslobođenje Beograda.

Razgovarali smo sa dve devojčice koje su ostale same pošto im je majka preminula od kovida 19, a otac završio u Batajnici u kovid bolnici. Kako im pomažu drugari, a kako škola u koju idu u Borči?

S početkom grejne sezone, povećano je i zagađenje vazduha u Srbiji. Proveravali smo koliko ima toplana koje se greju na mazut i da li su one najveći izvor zagađenja u gradu? Ko meri to zagađenje i koliko je opasno? 

Gost Beogradske hronike je i Ivan Đokić iz JKP Beograd put. Pitaćemo ga zašto Beograđani imaju utisak da se neke ulice popravljaju, a tek je završena njihova rekonstrukcija, kako možemo da naplatimo štetu nastalu na kolima od udarnih rupa i da li izlaze na teren po pozivu građana.

Emisija počinje u 17.26, na RTS 1. Sa vama u studiju Ana Manojlović.

 

 

 

Beogradska hronika Beogradska hronika

Autor:
RTS

Beogradska hronika uvek na strani građana. Reporteri na licu mesta, aktuelne teme, važni događaji, ekskluzivni gosti. [ detaljnije ]