Čitaj mi!

Plavoptičasti trikovi!

Svi vole Osmanove trikove, jer su oni sasvim, sasvim specijalni; jer je to, kako Osman kaže, "magija, Borka, magija". Koje je sve trikove Osman radio u 20. sezoni, podsetimo se u subotu, 14. maja, u 12:13, na Prvom programu RTS-a.

Da li kuglica može da se kotrlja uzbrdo... sama? Da li kockica može da nestane u čaši? Da li crne rupe mogu da se kreću? Da li kašike mogu da zaplaču od sreće? Pa naravno da mogu! Sve je moguće uz pomoć Osmanovih plavoptičastih trikova!

I dok je on majstor novčanica koje ostaju cele i nakon što se pocepaju, Gospodin Dž je majstor da mu upadne u sred trika i iznervira ga dok si rek‘o "kad smo već kod toga, međutim". Čime je gospodin Dž sve prekidao Osmana u prošloj sezoni i kako da uradite sve prošlosezonske Osmanove trikove, pogledajte u našem novom specijalu.

Zato budite sa nama u subotu, 14. maja 2022. godine u 12:13 na Prvom programu Televizije Srbije! Pišite nam na e-mail: plava.ptica@rts.rs, na našu fejsbuk stranicu ili na našu dobro poznatu adresu: Takovska 10, 11 000 Beograd, sa naznakom "za emisiju‚ Plava ptica".

O "Plavoj ptici" brinu: urednice i scenaristkinje Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Miodrag Kolarić, glumci: Osman Ahmed, Borka Tomović, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović, scenografkinje Mira Andrejević i Tanja Ivanović, kostimografkinja Aleksandra Stošić Krstović, kompozitor Dragoljub Ilić, montažerka Nada Dodig Zildžić, muzički urednik Dobrosav Predić, dizajner tona Srđan Filipović i mnogi drugi.

Let, let do sledeće subote u 12 i 13!

Plava ptica Plava ptica

Autor:
RTS

Plava ptica i dalje leti svake subote u 12:05 na Prvom programu Televizije Srbije! Svi drugarići dobro znaju da u plavoptičastom letu uvek mogu da uživaju u raznim avanturama, saznanjima i dobroj muzici. [ detaljnije ]