Čitaj mi!

U klinču

Dvadeseta epizoda: Nakon nesportskog napada u ringu od strane Violete, Miličino stanje je neizvesno.

Briga za Milicu okuplja celu porodicu, ali doprinosi i potpunoj transformaciji uvek blage i razumne Mire.

Od emotivnih udaraca do kojih je došlo tokom meča, pate i ostali junaci - kako će Filip da izađe na kraj sa činjenicom da je muvao simpatiju najboljeg druga, a kako Vanja sa ponovo probuđenom sumnjom u bratovljevu iskrenost?

Naposletku, da li će Simke biti spreman da se nosi sa narastajućom krizom u svojoj vezi sa Aleksandrom?

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.