Čitaj mi!

Recept za uspeh

Tajna uspeha je u tome da čovek ne radi ono što voli, već da voli ono što radi.

Zato u ovoj emisiji Znanja imanja govore ne samo oni koji rade nego i oni koji znaju recept za uspeh:

Savo Tarana iz Trebinja - proizvođač pršute, koji je put od tradicije do proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Stefan Šalvarica iz Ljubinja - kako je hercegovački bjeli luk osvojio tržište, i da li ga je moguće spakovati u tabletu?

Violeta i Žarko Martinović - žele da Sićevo vrate na vinsku mapu Srbije. Goste pozivaju u obilazak starih, porodičnih podruma gde se vino slaže sa hranom jednog specifičnog podneblja.

Goran Stanimirović, pčelar - košnice se u Sićevačkoj klisuri goste žalfijom i dračom, a Goranov med tržištu donosi nove ukuse.

Milojevići i Todorovići, porodice iz svilajnačkih sela - o mlečnom govedarstvu, toplini porodičnog zajedništva i uspehu koji kuca na vrata.

Novinari: Dragana Popov, Jelena Vukobrat, Mr. Ljiljana M.Petrović

Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]