Čitaj mi!

Mornarički specijalci

Američka vojna, akciona serija čiji je autor Bendžamin Kavel, stiže na Prvi program RTS-a, 16. decembra. Producira je CBS Studios, a zanimljivo je da se snimala i u Beogradu. (SEAL Team, 2017)

Serija prati privatne i profesionalne živote članova elitne jedinice mornaričkih foka dok treniraju, planiraju i izvršavaju neke od najopasnijih misija, koje SAD od njih traži.

Džejson Hejz je cenjen i posvećen vođa tima čiji porodični život pati zbog njegovog vojnog angažmana. Njegov tim uključuje osobe od poverenja: Reja Perija, najdugovečnijeg operativca s kojim se sjajno razume, Sonija Kvina, veoma odanog vojnika šarenolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem, i Kleja Spensera, mladog SEAL-ovca druge generacije, nezasitnog poriva i predanosti.

Ključni za uspeh tima su CIA-ina analitičarka Meni Elis, koja je žrtvovala sve u želji da iskoreni zlo i uništi terorizam, kao i Lisa Dejvis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura, odgovorna za opremanje tima opremom potrebnom za svaku misiju. Spremni krenuti u tajne misije širom sveta u tren oka i znajući koliki to danak uzima njima i njihovim porodicama, ovaj tim pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost čak i kad se suoči s malim izgledima.

Uloge: Dejvid Borijanaz, Maks Tiriot, Džesika Pare, Nil Braun Mlađi, A. Dž. Bakli i Toni Traks.