Čitaj mi!

Čišćenje jetre

Zdravo druženje u RTS ordinaciji donosi nove korisne i zanimljive teme. Svoju priču o borbi za potomstvo i neočekivanoj drugoj trudnoći podeliće poznata pevačica. Od specijaliste antiejdžing medicine ćete saznati koje se greške najčešće prave prilikom podmlađivanja lica i na kraju ćemo pripremati tinkturu za čišćenje jetre, ali i naučiti šta tom organu prija, a šta ne.

U prvom delu emisje "Moja borba" pevačica Marija Mikić otkriće koliko se borila za prvu trudnoću i kako se dogodilo da već nekoliko nedelja posle porođaja drugi put ostane u drugom stanju. Govoriće i o tome koliko su joj teško pali negativni komentari, a da li postoje rizici kada se u kratkom vremenskom periodu dese trudnoće jedna za drugom objasniće ginekolog dr Vanja Milošević.

U "Ordinaciji" će biti reči o lepoti, tačnije greškama koje se dešavaju prilikom primene procedura podmlađivanja. Koje su greške pacijenata, a koje greške lekara, kao i to kome odgovara koji tretman razjasniće prof. dr Ioana Batsialou, specijalista antiejdžing medicine i stručnjak za mezoterapiju.

U bloku "Hrana kao lek" saznaćete šta smeta jetri, kako se ona masti, koja hrana pomaže da se jetra čisti, ali i koji čajevi tome koriste. O tome će govoriti magistar farmacije Hristina Milošević, a pokazaće i kako se pravi sok i tinktura koja se koristi za čišćenje jetre.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Tatjana Simić.

 

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Nedeljom u 14 sati na RTS1 publika već sedmu godinu zaredom daje poverenje gostima Marije Popović i njenoj jedinstvenoj emisiji koja je posvećena zdravlju. U svakom izdanju emisije, na zanimljive načine saznajemo kako da ga očuvamo i unapredimo, a o važnim temama govore renomirani lekari, farmaceuti, nutricionisti i drugi dokazani stručnjaci kao i javne ličnosti, koje svojim primerom opominju ili prenose sopstvena iskustva. [ detaljnije ]