Bunt rok festival

U četvrtoj kvalifikacionoj emisiji četvrtog Bunt rok festivala predstavljaju se bendovi "Sick Sinatra" iz Novog Sada, "Duo Dado i Miloš Inprogres" iz Subotice i "Door Window Nine" iz Beograda. U revijalnom delu programa nastupiće S.A.R.S, dok je njihovom frontmenu Žarku Kovačeviću pripala čast i da bude deo žirija.

Stalnim članovima žirija, Maji Cvetković (E-Play), Vukašinu Markoviću (Irie FM) i Miši Aleksiću (Riblja čorba), ispred RTS-a se pridružuje i muzička urednica Jovana Dukić.

Pored autorke emisije Branke Glavonjić, u ulozi voditelja se nalazi i Boris Bakalov (Ničim izazvan).

I ove godine prvoplasirane bendove čekaju vredne i raznovrsne nagrade, među kojima su i nastupi na najvažnijim muzičkim festivalima u zemlji i regionu. U četvrtoj kvalifikacionoj emisiji vam predstavljamo dva regionalna festivala. Najznačajniji demo festival u regionu Demofest u Banja Luci, ove godine će se održati jedanaesti put po redu, a od ove godine su postali i deo porodice UNICEF-a. U Nikšiću će se početkom avgusta održati deveto izdanje Bedem Festa. Ovaj crnogorski festival je od samog početka uz Bunt Rok Festival, na kojem su nastupili svi dosadašnji pobednici. Ovogodišnji pobednik će se takođe naći na listi izvođača Bedem Festa, čiji program uvek bude jedan od najosobenijih u okruženju.

Takođe ćete saznati koji će to koncerti i događaji na domaćoj rok sceni obeležiti nedelju koja je pred nama.

Autor festivala: Branka Glavonjić
Voditelji: Boris Bakalov, Milica Marković i Igor Gimboš
Novinar: Katarina Vujović
Reditelj priloga: Jovan Bačkulja
Reditelj emisije: Miodrag Kolarić

 

broj komentara 0 pošalji komentar