Most

Druga epizoda: Bomba u automobilu Danijela Ferbea nije eksplodirala. Umesto toga, CD plejer je izbacio disk koji sadrži poruku od ubice, koja je takođe objavljena i na veb sajtu.

On u poruci iznosi svojih pet pritužbi na društvo u kom živi, od kojih će prva biti istaknuta ubistvom. Saga prati stranicu vebsajta kako bi došla do ubice, dok Martin ponovo otvara slučaj druge žrtve, danske prostitutke koja je nestala pre više od godinu dana i dobija njen dnevnik. Za to vreme, Šarlot Soringer uspeva da pronađe srce za svog voljenog muža kom je potrebna transplantacija. Nakon što se on probudi iz anestezije, govori joj da želi razvod.

Dok se Martin suočava sa tenzijama između svoje sadašnje porodice i svog starijeg sina, Saga pokupi momka u baru, a Danijela Ferbea kontaktira ubica i dostavlja mu materijal koji potkrepljuje njegove optužbe. Ferbe objavljuje svoja otkrića i time pokreće javnu raspravu o motivima ubice. Stefan Lindberg slučajno pronalazi snimak mlade beskućnice i prepoznaje je kao svoju sestru Sonju. On započinje potragu za njom, ali kada je pronađe, ona pada u nesvest. Baš kada Saga otkrije novi trag na lešu, Ferbea ponovo kontaktira ubica...

Uloge: Sofija Helin, Kim Bodnija, Ture Lindhart, Dag Malmberg, Rafael Peterson...

Režija: Henrik Džordžson, Šarlot Siling i Liza Siva

broj komentara 0 pošalji komentar